Osnove Neobux-a

Neobux je jedan od proverenih PTC (paid to click) sajtova (preko 20 miliona registrovanih korisnika i isplaćenih preko 100 miliona dolara) gde se vrlo lako može zaraditi solidna svota novca i najbitnije je to što neobux isplaćuje trenutno (instant). Kako kliknete na ikonicu za isplatu iste sekunde dobijate mail da vam je isplata stigla.

Za svaki vaš klik, odnosno pregled neke reklame možete zaraditi od 0.001 do 0.02 dolara. Svoju zaradu možete uvećati uz pomoć referala koji rade za vas. Referali mogu biti vaši prijatelji koji su se registrovali preko vas ili neki drugi korisnici koje ćete vi plaćati kako bi radili u vašu korist. Najveću zaradu ostvarujete rešavanjem mini jobova (i do 300$ mesečno). 

Na neobuxu je moguće zaraditi preko 300$ u roku od mesec dana. Potrebno je samo biti uporan i ne odustati na početku.

NEOBUX je vrlo jednostavan za korišćenje ali ako imate nekih poteškoća možete potražiti rešenje u delu SAVETI ZA POČETNIKE ili postaviti pitanje u delu Pitanja i odgovori.


Vodič kroz Neobux

Na samom početku pojasnićemo osnovne funkcije koje se nalaze u gornjem delu početne strane.


Sagledavajuči funkcije sa leve ka desnoj strani opisaćemo datu sliku.

1. Strelica koja nam je prikazana skroz levo omogućava nam da minimiziramo ovaj meni ukoliko nam nije potreban.

2. Nakon strelice nalazi se kružić koji ukoliko aktiviramo ceo meni će nam biti prikazan u svakom trenutku ( ostaće u gornjem delu strane i ako vi skrolujete naniže )

3. Naredna funkcija je vaš nickname i kada kliknete na nju vraćate se na počentu stranu neobuxa.

4. Na sledećem mestu je prikaz novca koji se trenutno nalazi na vašem nalogu.

5. Direct referrals - Čikica sa plavom kapom vam predstavlja meni vaših direktnih referala ( ljudi koji su se registrovali preko vas ). Ova opcija vam neće biti prikazana sve dok ne dobijete vašeg prvog direktnog referala.

6. Rented referrals - Čikica sa žutom kapom ima istu priču samo je tu reč o rentiranim referalima ( referali koje iznajmljujete od neobuxa ).

7. Statistics - Sledeća opcija je mini dijagram i preko nje možete videti statističke podatke o vašoj aktivnosti i zaradi.

8. Personal settings - Ukrsteni ključ i šrafciger predstavljaju meni sa vašim ličnim podešavanjima.

9. Naredna funkcija koja izgleda kao dve alke od lanca omogućava vam da vidite vaš link za direktne referale. Ovu funkciju dobijate tek nakon 15 dana provedenih na neobux-u. 

10. Reč Standard označava vaše trenutno članstvo, a pomoću zelenog plusa koji je sledeći u datom meniju možete unaprediti vaše članstvo na viši nivo. 

11. Pomoću opcije logout možete se odjaviti sa neobux-a.

12. Lock session - Opcija u obliku katanca vam omogućava da vrlo brzo zaključate vaš neobux nalog ukoliko morate napustiti vaš stan ili prostoriju u kojoj se nalazi računar kako bi sprečili vaše mališane ili nekoga ko može uraditi nešto što vi ne želite. Kada se vratite samo ukucate vaš password i nastavljate sa radom.